Aanrijding Letsel

100% gratis juridische hulp

 • Maximale schadevergoeding
 • Gegarandeerd kosteloze hulp
 • Betrouwbaar, deskundig en daadkrachtig
 • Gespecialiseerd in aanrijdingen met letsel

U vraagt zich af wat de kosten zijn voor juridische hulp bij letselschade. Een logische vraag als u het slachtoffer bent van een ongeval. Letselschade levert u immers al genoeg onkosten op. Vanzelfsprekend wilt u niet met nog meer kosten opgezadeld worden.

Wij bieden u gegarandeerd 100% gratis juridische hulp bij letselschade na een ongeval. Daarnaast gaan onze juristen altijd voor de maximale schadevergoeding, tussentijdse voorschotten en een snelle afhandeling van uw zaak. Vul het contactformulier in met uw naam, telefoonnummer en ongeval. Wij bellen u dezelfde werkdag nog terug.

Wilt u meer weten over de voordelen? Ga dan naar de pagina 20 voordelen van juridische hulp bij letselschade.

Bedrijfsfilosofie: 100% gratis juridische hulp

Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op het garant staan voor geheel gratis juridische hulp voor alle letselschadeslachtoffers. In de loop der jaren hebben wij ons verbaasd over de juridische hulpverlening in de letselschade branche. Juist deze branche die slachtoffers moet verdedigen, maakt misbruik van de onwetendheid van diezelfde slachtoffers.

Ons kantoor staat garant voor 100% gratis juridisch advies en juridische bijstand van onze juristen. Wij vinden namelijk dat u daar recht op heeft. U bent immers het slachtoffer van een ongeluk. Iets waar u niet om heeft gevraagd. De aansprakelijke tegenpartij dient dan ook uw schade te vergoeden.

Hoe werkt 100% gratis juridische hulp?

Maar hoe gaat dat dan precies in zijn werk?, vraagt u zich vast af. Wij beantwoorden twee prangende vragen die vast door uw hoofd spoken:

 1. Wie betaalt jullie kosten?

De kosten die wij maken, dienen vergoed te worden door de aansprakelijke tegenpartij.

 1. Gaat dit dan niet ten koste van mijn schadevergoeding?

Nee, dit zijn aparte kosten die de tegenpartij moet vergoeden. Uw schadevergoeding is geheel en alleen voor u. Daar wordt niet stiekem van afgesnoept. En u staat geen percentage aan ons af. Wij garanderen u 100% gratis juridische hulp. Zelfs als de aansprakelijkheid niet wordt erkend, of als de tegenpartij niet onze gehele nota wil betalen. Dit allemaal zonder addertjes onder het gras. Of kleine lettertjes.

Wetsartikel wijst op gratis juridische hulp

In de Nederlandse wet staat ook vastgelegd dat u recht heeft op gratis juridisch advies en gratis juridische hulp bij letselschade. Dit kunt u naslaan in artikel 6:96 BW, waarin kort samengevat staat dat:

 • Slachtoffers recht hebben op gratis juridisch advies en juridische hulp bij letselschade
 • Letselschadeslachtoffers een passende schadevergoeding dienen te krijgen voor de opgelopen en toekomstige onkosten
 • De aansprakelijke tegenpartij de kosten voor juridische hulpverlening dient te vergoeden

Het is dus helemaal niet nodig om dure advocaten of no cure no pay juristen in te schakelen. Zoals u ziet, heeft u wettelijk gezien recht op gratis juridische bijstand. Betaal dan ook nooit een nota van uw letselschadeadvocaat of no cure no pay jurist, als de aansprakelijkheid erkend is. Uw belangenbehartiger kan de nota’s dan indienen bij de WA-verzekeraar van de tegenpartij. Er zijn advocaten en letselschadebureaus die – wanneer een nota niet helemaal wordt betaald – het niet betaalde bedrag in mindering brengen op de schade van cliënt. Dit gebeurt via een zogenaamde Derdenrekening. Ons kantoor werkt niet met een dergelijke rekening. Uw schade wordt rechtstreeks door de wederpartij overgemaakt op úw bankrekeningnummer. Het is immers úw schade!

Letselschadeadvocaat of letselschadejurist

U ziet door de bomen het bos niet meer. Zoveel mogelijkheden komen er op u af. Allerlei letselschadeadvocaten en letselschadejuristen bieden hun diensten aan op internet. Waar selecteert u een goede belangenbehartiger op?

Wij hebben de belangrijkste verschillen tussen letselschadeadvocaten en letselschadejuristen voor u in een schema gezet:

Letselschadeadvocaat: Letselschadejurist:
In eerste instantie moet u de torenhoge advocaatkosten zelf betalen Mag zijn of haar diensten gratis aanbieden
Minder tijd en aandacht voor de slachtoffers door een extreem hoge werkdruk Meer tijd en aandacht voor de slachtoffers door een betere werkverdeling, minder cliënten per jurist
Buitengerechtelijke kosten komen voor uw rekening Kan een deelgeschilprocedure starten met de huisadvocaat. De kosten moeten vergoed worden door de aansprakelijke tegenpartij

De kosten van een letselschadeadvocaat kunnen torenhoog oplopen. De stress die daarbij komt kijken, helpt u niet bij het rustig herstellen van uw verwondingen. Schakel daarom altijd een letselschadejurist in die geheel gratis voor u de schade claimt.

Zeg nee tegen no cure no pay

U heeft vast wel gehoord van de no cure no pay regelingen. U schakelt een no cure no pay jurist in die u alleen hoeft te betalen als de zaak succesvol afgehandeld wordt. Verliest de jurist de zaak? Dan hoeft u niets te betalen.

Maar wacht eens even? U hoefde toch sowieso niets te betalen volgens artikel 6:96 BW? Inderdaad! U heeft recht op gratis juridisch advies en juridische hulp. Bij een no cure no pay regeling staat u een deel van uw schadevergoeding af. Terwijl dat úw schadevergoeding is. Geheel en alleen voor uw letsel, uw pijn en uw onkosten. Een letselschadejurist kan zijn kosten bij de tegenpartij verhalen.

Zelf onderhandelen met de WA-verzekeraar

U kunt ook zelf uw zaak afhandelen met de WA-verzekeraar. Het nadeel daarvan is dat de WA-verzekeraar handelt in naam van de tegenpartij. Hoe meelevend en begripvol de vertegenwoordiger van de WA-verzekeraar ook overkomt, het is belangrijk dat u altijd in gedachten houdt dat dit de tegenpartij is. De grootste nadelen die komen met zelf uw zaak afhandelen:

 • U moet lastige juridische discussies voeren met de WA-verzekeraar
 • U bent dagelijks met uw dossier bezig
 • De WA-verzekeraar zal altijd voor een zo laag mogelijke schadevergoeding gaan
 • De WA-verzekeraar is vaak lastig te bereiken
 • De belangen van de verzekeringsmaatschappij wegen zwaarder dan uw belangen
 • De WA-verzekeraar gebruikt allerlei trucjes om de zaak te vertragen
 • Slechte communicatie en lange wachttijden. Alleen voor een lage schadevergoeding is de deal opeens heel snel rond
 • De verzekeraar zal zo snel als mogelijk is uw zaak willen afwikkelen, voor een zo laag mogelijk bedrag

Schakel vandaag nog een ervaren jurist in

Wij adviseren u om een ervaren jurist in te schakelen. Een jurist die geheel gratis voor u werkt. Ons bureau heeft meerdere ervaren juristen in dienst. Daarnaast werken wij geheel gratis voor u. Dit krijgt u zwart op wit bevestigd aan het begin van het letselschadetraject. Profiteer van onze 100% gratis juridische hulp bij letselschade! Neem vandaag nog contact met ons op.

Over ons

Wat doen wij en voor wie doen wij dat? Wij werken gratis voor slachtoffers die letselschade oplopen als gevolg van een aanrijding in het verkeer

Team

Ons team bestaat uit juridisch hoog opgeleide gemotiveerde mensen, die alles in het werk zullen stellen uw schade zo rechtvaardig mogelijk vergoed te krijgen.

Tarieven

Wanneer wij uw zaak in behandeling nemen, garanderen wij schriftelijk dat u geen nota's van ons zult ontvangen. Wij werken geheel gratis voor het slachtoffer.