Aanrijding Letsel

20 voordelen van juridische hulp bij letselschade

 • Maximale schadevergoeding
 • Gegarandeerd kosteloze hulp
 • Betrouwbaar, deskundig en daadkrachtig
 • Gespecialiseerd in aanrijdingen met letsel

Juridische hulp bij letselschade heeft vele voordelen. Bent u het slachtoffer van een aanrijding? En heeft u daarbij letsel opgelopen? Deze pagina wijst u op de 20 voordelen van juridische hulp die wij u bieden bij letselschade.

Bent u huiverig voor torenhoge nota’s? Wij verlenen gratis juridisch advies en juridische bijstand aan alle slachtoffers van letselschade door een ongeval. Er worden nooit kosten in rekening gebracht bij onze cliënten. Wij verhalen onze kosten bij de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij.

Beleef het zelf: vul uw naam en telefoonnummer in op het contactformulier. U wordt dezelfde werkdag nog door ons teruggebeld.

De 20 voordelen voor u op een rij

Als u het slachtoffer bent van een ongeval heeft u vaak recht op een letselschadevergoeding. U kunt zelf proberen de schade te verhalen bij de tegenpartij, maar u kunt dit ook laten doen door een specialist op het gebied van letselschade. Onze juristen zijn stuk voor stuk specialisten in hun vak. Zij ondersteunen u graag bij dit traject. En dat geheel gratis!

Lees de 20 voordelen van juridische hulp bij letselschade

 1. Het scheelt u veel kostbare tijd, inspanning en ergernissen.
 2. U kunt rustig herstellen, alles wordt voor u geregeld.
 3. Onze diensten zijn 100% gratis. Geen kleine lettertjes. 100 % gratis.
 4. Wij luisteren naar uw behoeften zodat uw zaak naar tevredenheid wordt afgehandeld.
 5. U ontvangt de maximale schadevergoeding.
 6. U bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 7. Snel een voorschot, zodat u niet in de financiële problemen raakt.
 8. Onze juristen zetten vaart achter uw zaak.
 9. Wij laten u niet wachten.
 10. U kunt gebruik maken van ons gratis inloopspreekuur.
 11. Tijdwinst door volledige expertise onder 1 dak.
 12. Een heldere uitleg, zodat u meteen weet waar u aan toe bent
 13. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het succesvol afronden van letselschadezaken.
 14. Altijd letselschadejuristen in de buurt voor een persoonlijk gesprek.
 15. Heel flexibel door het toepassen van huisbezoeken.
 16. Wij nemen uw zaak gelijk in behandeling.
 17. Door een nauwkeurige schadeberekening krijgt u alle kosten vergoed.
 18. Snelle afhandeling, zonder daarmee af te doen aan de maximale vergoeding.
 19. U kunt op ons rekenen: wij krijgen gemiddeld een 9,0 van onze cliënten.
 20. Wij hebben actuele kennis in huis, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Is uw zaak al in behandeling?

 • Heeft u al een advocaat in de arm genomen voor het ongeval, maar twijfelt u nu aan zijn advies? Bij ons kunt u gratis een second opinion aanvragen. Tevens kunnen wij uw zaak geheel kosteloos overnemen.
 • Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? En bent u niet tevreden over de rechtshulp die u krijgt? Ook dan kunnen we uw zaak geheel kosteloos overnemen.

Kortom: Twijfelt u over uw huidige letselschade advocaat? Ook dan kunnen wij  u helpen!

We gaan nu dieper in op de 20 voordelen van juridische hulp bij letselschade:

Voordeel 1. Het scheelt u veel kostbare tijd, inspanning en ergernissen

Onze juristen besteden veel energie en tijd aan uw dossier. Wij spannen ons maximaal in om voor u een zo goed mogelijk resultaat te boeken. WA-verzekeraars:

 • hebben er een handje van om erg lang op zich te laten wachten;
 • zullen proberen voor een zo laag mogelijke letselschadevergoeding te gaan;
 • verwikkelen u in eindeloze discussies als u niet weet wat uw rechten zijn.

Laat onze vakbekwame juristen het voor u oplossen. Wij zijn snel, efficiënt en we gaan voor de maximale schadevergoeding.

 Voordeel 2. U kunt rustig herstellen, alles wordt voor uw geregeld

Uw herstel is erg belangrijk. Daarom nemen wij uw zaak graag uit handen om alle financiële rompslomp voor u te regelen. Onze juristen hebben ervaring in het behandelen van allerlei soorten letselschadezaken. Onze juristen werken:

 • op professionele en betrouwbare wijze;
 • gaan niet voor het behalen van eigen winst, maar voor het behalen van de letselschadevergoeding waar u recht op heeft!;
 • doen niet aan dealtjes onder tafel;
 • of aan kleine lettertjes;
 • en onze diensten zijn geheel gratis. U krijgt dit in het eerste contact schriftelijk bevestigd.

Voordeel 3. Onze diensten zijn 100% gratis. Geen kleine lettertjes. 100 % gratis

U kunt het bijna niet geloven, maar al onze diensten bij hulp na een ongeval zijn echt 100 % gratis. Dit komt omdat wij onze kosten verhalen op de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij. In de wet is namelijk vastgelegd dat u recht heeft op gratis juridische bijstand. Dit gaat niet ten koste van de hoogte van uw eigen schadevergoeding.

Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op geheel gratis juridische bijstand. De meeste andere letselschadekantoren brengen hun werkzaamheden in rekening bij het slachtoffer, dan wel werken op no-cure-no-pay basis waardoor de cliënt uiteindelijk niet zijn gehele schade vergoed zal krijgen. Immers, hij moet een deel van zijn schade aan het letselschadekantoor afstaan.

Wij hebben geen kleine lettertjes of verborgen kosten. Bij ons letselschadebureau hoeven slachtoffers van ongevallen werkelijk niets te betalen.

Voordeel 4. Wij luisteren naar uw behoeften zodat uw zaak naar tevredenheid wordt afgehandeld

 • Onze juristen luisteren naar uw wensen en behoeftes.
 • U wordt bijgestaan en blijft toch betrokken bij het gehele traject.
 • De uitkering van de schadeclaim wordt gelijk op uw eigen rekening gestort.

Het gaat hier tenslotte om u en uw letsel. Dat staat centraal.

Voordeel 5. U ontvangt de maximale schadevergoeding

Zo draait u niet op voor uw eigen schade. Onze juristen zetten zich altijd met huid en haar in voor de maximale schadevergoeding. De vergoeding waar u recht op heeft. Neem met minder geen genoegen! Dat doen onze juristen ook niet.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het zelf! Vul uw naam en telefoonnummer in. Vertel ons wat er precies is gebeurd. U wordt dezelfde dag nog teruggebeld door één van onze deskundige juristen. Maak gebruik van de 100 % gratis juridische bijstand waar u recht op heeft!

Kom direct in actie

Voordeel 6. U bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

U krijgt regelmatig een update over de laatste ontwikkelingen omtrent uw zaak. De werkhouding van onze juristen is transparant. U krijgt dan ook altijd een kopie van elke brief die in- en uitgaat.

 Voordeel 7. Snel een voorschot, zodat u niet in de financiële problemen raakt

Onze juristen zorgen ervoor dat u heel snel een voorschot ontvangt op uw schadeclaim. Op die manier wordt u niet in de financiële problemen gebracht. Heeft u vaker horrorverhalen gehoord over de wachttijden van het uitbetalen van de schadevergoeding? WA-verzekeraars doen er eeuwen over om het geld naar u over te maken. U krijgt bij ons het voorschot direct op uw eigen rekening uitbetaald.

Voordeel 8. Onze juristen zetten vaart achter uw zaak

Onze juristen dringen aan op een snelle afhandeling van de claim. Wij zetten druk achter de verzekeringsmaatschappijen om de schadevergoeding zo snel mogelijk uit te keren. Dit doen we door dagelijks actief en daadkrachtig met uw zaak bezig te zijn. De communicatie met de WA-verzekeraar is vaak tergend langzaam, waardoor u het gevoel krijgt dat u achter de zaken aan moet zitten.

Voordeel 9. Wij laten u niet wachten

Onze juristen zorgen ervoor dat u niet onnodig lang hoeft te wachten. Niet op uw geld, maar ook niet als u vragen heeft. Wij staan elke dag voor u klaar zodat u weet waar u aan toe bent.

Veel mensen zijn verzekerd voor rechtsbijstand, maar bij rechtsbijstandsverzekeraars vraagt u zich wel eens af aan wiens kant zij staan door:

 • Vertragingen
 • Slechte communicatie
 • Een lage schadevergoeding
 • Aandringen op snelle afwikkeling van uw letselschadezaak

Wij staan volledig achter u! Spelletjes spelen komt bij ons niet voor.

 Voordeel 10. U kunt gebruik maken van ons gratis inloopspreekuur

Heeft u letselschade opgelopen? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? En is uw zaak nog niet bij ons in behandeling? Dan kunt u bij ons langskomen op ons gratis inloopspreekuur op maandag tot donderdag van:

 • 10.00 tot 12.00 uur
 • 14.00 tot 17.00 uur

Lees meer informatie op de pagina Gratis inloopspreekuur. U hoeft geen afspraak te maken!

U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen met uw naam en telefoonnummer. Vertel ons wat er precies is voorgevallen. Wij bellen u dezelfde werkdag nog terug! Maak gebruik van de gratis juridische bijstand die ons bureau u biedt.

Kom direct in actie

Voordeel 11. Tijdswinst door volledige expertise onder één dak

Doordat wij medische adviseurs en bekwame juristen onder één dak hebben scheelt dat enorm veel tijd. Als een medisch adviseur niet is aangesloten bij een letselschadebureau kan het soms maanden duren voor uw medische toestand wordt beoordeeld.

Onze specialisten werken nauw samen. Ideaal voor het vorderen van een maximale schadevergoeding, omdat onze juristen rechtstreeks kunnen overleggen met de medisch adviseur over uw klachten, letsel en beperkingen na het ongeval.

Bent u gewond geraakt bij de aanrijding? Heeft u daarbij iets gebroken? Is het een botbreuk?  Onze medische experts zijn dagelijks bezig met het beoordelen van de medische dossiers van onze cliënten. Als ze meer willen weten over uw letsel nemen ze persoonlijk contact met u op.

Voordeel 12. Een heldere uitleg, zodat u meteen weet waar u aan toe bent

Onze juristen gebruiken heldere en gemakkelijke taal, zodat u precies weet wat er in uw zaak gebeurt. Begrijpt u iets toch niet? Ons kantoor is de gehele week tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar, zodat u altijd even kunt overleggen met de jurist die uw zaak in behandeling heeft.

 Voordeel 13. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het succesvol afronden van letselschadezaken

15 jaar aan ervaring en kennis hebben wij in huis. Dat maakt dat wij alle ins en outs van de letselschadewereld kennen. Zo hebben wij onderstaande zaken naar tevredenheid van onze cliënten afgehandeld:

 • Verkeersongevallen
 • Bedrijfsongevallen
 • Overlijdensschades
 • Hondenbeten
 • Medische fouten
 • Letsel door ongeval met paard
 • Uitstekende stoeptegels
 • Gat in de weg
 • Onveilige producten

Voordeel 14. Altijd letselschadejuristen in de buurt voor een persoonlijk gesprek

U kunt altijd persoonlijk met een jurist in contact komen doordat wij over het hele land letselschadejuristen in dienst hebben. Bij aanvang van de zaak komt er – wanneer u dat wenst – altijd een letselschadejurist van ons kantoor bij u langs om uw zaak uitgebreid met u te bespreken.

Voordeel 15. Heel flexibel door het toepassen van huisbezoeken

Als u het fijn vindt om uw verhaal persoonlijk te vertellen, en niet aan de telefoon, dan kunnen wij ook bij u op huisbezoek komen. U kunt dan alles vertellen over de toedracht van het ongeval, over uw pijn en de last die u ervaart van het ongeval.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het zelf! Vul uw naam en telefoonnummer in. Vertel ons wat er precies is gebeurd. U wordt dezelfde dag nog teruggebeld door één van onze deskundige juristen. Maak gebruik van de 100 % gratis juridische bijstand waar u recht op heeft!

Kom direct in actie

Voordeel 16. Wij nemen uw zaak gelijk in behandeling, zodat u zo snel mogelijk uw letselschadevergoeding ontvangt

Als u contact met ons opneemt:

 • wordt nog diezelfde werkdag uw dossier in behandeling genomen;
 • u krijgt ook gelijk een persoonlijke jurist aangewezen die al uw vragen kan beantwoorden en voor u klaarstaat.

Het is dan ook niet voor niets dat cliënten ons prijzen om onze rappe en doortastende aanpak.

Voordeel 17. Dankzij een nauwkeurige schadeberekening krijgt u alle kosten vergoed

Alle kosten naar aanleiding van het ongeval krijgt u vergoed. Materiële en immateriële schade, zoals onder meer:

 • Gemiste inkomsten
 • Ziekenhuiskosten
 • Fysiotherapie
 • Eigen risico
 • Huishoudelijke hulp
 • Openbaar vervoer
 • Smartengeld

Dit met het oog op het heden en de toekomst.

Tip: bewaar al uw bonnetjes, afschriften en schrijf alles op!

Voordeel 18. Snelle afhandeling, zonder daarmee af te doen aan de maximale vergoeding

U bent voor ons geen onderdeel van een te behalen target. Bij onze letselschadejuristen is uw zaak dan ook in goede handen.

Veel kantoren werken voor een vast bedrag aan uw letselschadezaak. Dit bedrag wordt dan al van te voren met de verzekeraar overeengekomen. Het is duidelijk dat zij er bij gebaat zijn de zaak zo snel mogelijk af te wikkelen. Wij hebben met geen enkele verzekeraar een dergelijke afspraak.

Ons letselschadebureau wenst het dossier zorgvuldig te behandelen, zodat het slachtoffer krijgt waar hij of zij recht op heeft. Dit voorkomt dat uw zaak te snel en voor een te laag bedrag wordt afgewikkeld.

Voordeel 19. U kunt op ons rekenen: wij krijgen gemiddeld een 9,0 van onze cliënten

Onze cliënten zijn zeer tevreden over onze werkwijze. Zij bevelen ons aan. Een greep uit de reacties:

 • Deskundig
 • Professioneel
 • Snel
 • Effectief
 • Behulpzaam

Lees meer op de pagina Ervaringen van cliënten.

Voordeel 20. Wij hebben actuele kennis in huis, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn

Dat betekent voor u dat u altijd te maken heeft met een letselschadejurist die kennis van zaken heeft. Ons letselschadebureau investeert veel tijd en aandacht aan de kennis van onze juristen. Onze juristen blijven door het volgen van cursussen en trainingen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van letselschade. Zo kunnen zij de schade claimen waar u recht op heeft.

Claim direct uw schadevergoeding

Bent u al overtuigd? Ga dan naar het contactformulier; vul uw naam en telefoonnummer in. Vertel uw verhaal. En kom vandaag nog in contact met één van onze juristen. Wij ondernemen gelijk actie zodat u niet lang hoeft te wachten op uw schadevergoeding.

Geef uw zaak uit handen aan een vakbekwame jurist. Ervaar de voordelen.

Over ons

Wat doen wij en voor wie doen wij dat? Wij werken gratis voor slachtoffers die letselschade oplopen als gevolg van een aanrijding in het verkeer

Team

Ons team bestaat uit juridisch hoog opgeleide gemotiveerde mensen, die alles in het werk zullen stellen uw schade zo rechtvaardig mogelijk vergoed te krijgen.

Tarieven

Wanneer wij uw zaak in behandeling nemen, garanderen wij schriftelijk dat u geen nota's van ons zult ontvangen. Wij werken geheel gratis voor het slachtoffer.