Aanrijding Letsel

Over ons

  • Maximale schadevergoeding
  • Gegarandeerd kosteloze hulp
  • Betrouwbaar, deskundig en daadkrachtig
  • Gespecialiseerd in aanrijdingen met letsel

Welkom bij AanrijdingLetsel.nl. Deze informatieve site is een initiatief van Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht (JBL&G).

Op deze site vindt u alle relevante informatie die specifiek op letselschade door verkeersongevallen gericht is. Alle vragen over letselschade door een aanrijding komen aan de orde. U kunt voor uw letselschade die veroorzaakt is door verkeersongevallen altijd bij ons terecht. Zelfs als het ongeval (deels) uw eigen schuld was. Onze juristen onderzoeken graag wat ze voor u kunnen betekenen.

Belangrijke kenmerken JBL&G:

  • Onze juridische hulp is altijd 100% gratis
  • Ons letselschadebureau is compleet onafhankelijk, persoonlijk en betrouwbaar
  • Wij hebben veel ervaring met het claimen van een letselschadevergoeding. Met succes!
  • Altijd een jurist bij u in de buurt
  • Geen wachtlijsten; uw zaak wordt direct door uw persoonlijke jurist in behandeling genomen

100% gratis juridische hulp

Dat leest u goed. Wij bieden u altijd 100% gratis juridische hulp en advies bij letselschade. Wist u dat u daar recht op heeft als letselschadeslachtoffer? In de Nederlandse wet staat vermeld dat u recht heeft op gratis juridische hulp bij letselschade. Bent u aangereden en heeft u daarbij letsel opgelopen? En is iemand anders daar (deels) aansprakelijk voor? Dan zoeken wij graag voor u uit of u recht heeft op schadevergoeding. Zelfs als het ongeval geheel uw eigen schuld was, heeft u in sommige gevallen recht op schadevergoeding. Neem dus altijd contact met ons op via het contactformulier. Belt u liever? Dan kan dat ook op: 020-2149900.

Onafhankelijk

JBL&G werkt alleen voor letselschadeslachtoffers. Wij hebben geen deals gesloten met verzekeringsmaatschappijen. Daardoor weet u dat wij altijd in uw belang handelen en niet akkoord gaan met lage schadevergoedingsbedragen. Daarnaast hebben wij onze eigen medisch adviseurs in huis om goed in de gaten te houden of alle processen eerlijk verlopen. We hoeven daar geen derden voor in te schakelen. Zo weet u dat ook zij werken volgens het principe van JBL&G: met en voor u als letselschadeslachtoffer.

Persoonlijk

Als u bij JBL&G aanklopt voor hulp kunt u ervan op aan dat u een persoonlijke behandeling krijgt. U krijgt allereerst een van onze ervaren juristen aangewezen. Dat betekent dat u een persoonlijke jurist krijgt toegewezen die over uw letselschadezaak gaat. Deze jurist luistert naar uw wensen en behoeften, houdt u van alle ontwikkelingen in uw letselschadezaak op de hoogte en handelt de zaak zo snel mogelijk, maar rechtvaardig af. Wilt u uw letselschadezaak bij u thuis bespreken? Dan komen we graag bij u langs. Wij vinden het belangrijk dat u zich begrepen voelt en dat u altijd ergens terecht kunt. Wij zijn dan ook elke werkdag bereikbaar voor vragen of als u even uw hart wilt luchten. Oftewel: u – het slachtoffer – staat volledig centraal.

Betrouwbaar

Onze cliënten kunnen u het beste erop wijzen dat we betrouwbaar zijn. Daarom hebben we een pagina aangemaakt via KlantenVertellen waar échte cliënten, échte recensies kunnen achterlaten over hun ervaringen met JBL&G. KlantenVertellen is een volledig onafhankelijk en geautomatiseerd online referentiesysteem, dat niet beïnvloedbaar is door JBL&G, waardoor u ervan uit kunt gaan dat deze recensies echt zijn. Lees alle recensies op de pagina Ervaringen van cliënten.

De filosofie achter JBL&G

Veel letselschadebureaus verdienen grove bedragen ten koste van letselschadeslachtoffers. Dit vinden wij onacceptabel. JBL&G is daarin dan ook anders. Het letselschadeslachtoffer staat centraal. Alle juridische hulp is geheel gratis. De hulp zoals wij die bieden is tevens geheel transparant.

JBL&G waarborgt de centrale positie van de cliënten, de transparante werkhouding van de juristen en de 100% gratis juridische hulp. Zij zal ervoor zorgen dat deze punten zowel nu als in de toekomst zullen worden nageleefd.

Volledige team van JBL&G

JBL&G is in de afgelopen jaren sterk gegroeid waardoor er nu meer dan 40 gemotiveerde, daadkrachtige en mensgerichte professionals in dienst zijn. Met z’n allen zorgen wij ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Onze juristen gaan vanaf dag 1 doeltreffend, efficiënt en snel te werk. Wij vinden het belangrijk om onze kwaliteit te waarborgen. Daarom verzorgt JBL&G in company trainingen, extra scholing en verdiepingen, review- en jurisprudentiebesprekingen, lezingen en coachingsgesprekken voor het gehele team. Daarnaast voeren we regelmatig kwaliteitscontroles uit. Zodat u zeker weet dat u goed geholpen wordt. Verder is er een Klachtenprocedure voor het geval u onverhoopt toch niet helemaal tevreden bent.

Maak kennis met ons gedreven team van letselschadejuristen.

Contact

Voor vragen of het in behandeling nemen van uw letselschadezaak kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.  We nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

Over ons

Wat doen wij en voor wie doen wij dat? Wij werken gratis voor slachtoffers die letselschade oplopen als gevolg van een aanrijding in het verkeer

Team

Ons team bestaat uit juridisch hoog opgeleide gemotiveerde mensen, die alles in het werk zullen stellen uw schade zo rechtvaardig mogelijk vergoed te krijgen.

Tarieven

Wanneer wij uw zaak in behandeling nemen, garanderen wij schriftelijk dat u geen nota's van ons zult ontvangen. Wij werken geheel gratis voor het slachtoffer.