U leest hier alle actuele en bruikbare info & tips voor slachtoffers die letsel hebben opgelopen door een aanrijding.

Info & Tips

  • Maximale schadevergoeding
  • Gegarandeerd kosteloze hulp
  • Betrouwbaar, deskundig en daadkrachtig
  • Gespecialiseerd in aanrijdingen met letsel

U heeft lichamelijk en/of geestelijk letsel opgelopen door een verkeersongeval. Deze letselschade kan zowel materiële als immateriële schadeposten veroorzaken. Al deze schadeposten moeten vergoed worden door de aansprakelijke tegenpartij. Maar wanneer is iemand aansprakelijk te stellen? En hoe krijgt u de schadevergoeding waar u recht op heeft? U leest het allemaal hier.

Bruikbare letselschade informatie

U bent op zoek naar letselschade informatie. U heeft namelijk een ongeluk gehad met letsel tot gevolg. Maar hoe weet u waar u naar actuele letselschade informatie moet zoeken? Het internet staat immers bomvol websites met informatie over letselschade. Maar alleen relevante, actuele en juiste informatie helpt u verder. Dat is wat wij u aanbieden op deze site. Bruikbare letselschade informatie, tips en ervaren juristen die u kunnen helpen om uw schadevergoeding te claimen.

Alle info & tips die u zoekt

We dragen er zorg voor dat alle belangrijke onderwerpen worden behandeld. U kunt bijvoorbeeld alle actuele letselschadeonderwerpen terugvinden op de letselschade blog van JBL&G. Daarnaast zorgen we ervoor dat ook alle andere informatie op deze website actueel is en blijft. Door middel van cursussen en trainingen garanderen wij u tevens dat onze juristen ook continu op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen in de letselschadewereld.

U vindt hier info en tips over:

Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor vragen als er iets onduidelijk is. Of als u uw letselschade wilt laten claimen. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Als u uw naam en telefoonnummer invult, bellen wij u dezelfde werkdag nog terug.

Over ons

Wat doen wij en voor wie doen wij dat? Wij werken gratis voor slachtoffers die letselschade oplopen als gevolg van een aanrijding in het verkeer

Team

Ons team bestaat uit juridisch hoog opgeleide gemotiveerde mensen, die alles in het werk zullen stellen uw schade zo rechtvaardig mogelijk vergoed te krijgen.

Tarieven

Wanneer wij uw zaak in behandeling nemen, garanderen wij schriftelijk dat u geen nota's van ons zult ontvangen. Wij werken geheel gratis voor het slachtoffer.