Nekklachten na een aanrijding

 • Maximale schadevergoeding
 • Gegarandeerd kosteloze hulp
 • Betrouwbaar, deskundig en daadkrachtig
 • Gespecialiseerd in aanrijdingen met letsel

U heeft last van nekklachten na een aanrijding. Is deze aanrijding (deels) veroorzaakt door de tegenpartij? Dan heeft u recht op schadevergoeding. Zelfs wanneer het ongeval uw schuld was, heeft u in bepaalde gevallen recht op schadevergoeding. Wij adviseren u om altijd een schadevergoeding te laten claimen bij nekklachten na een aanrijding. Ook als u slechts lichte klachten heeft opgelopen.

Laat uw schadevergoeding claimen bij nekklachten na een aanrijding

Wij bieden u 100% gratis juridische hulp als letselschadeslachtoffer. U bespaart hiermee kostbare energie, tijd en moeizame juridische discussies. Daarnaast gaan onze juristen altijd voor de maximale schadevergoeding en ontvangt u tussentijdse voorschotten. Vul het contactformulier in met uw naam en telefoonnummer. Vertel ons over het ongeval. Wij bellen u dezelfde werkdag nog terug.

Bekijk de 20 voordelen van juridische hulp bij letselschade.

Nekklachten na aanrijding? Bekijk de meest gestelde vragen en antwoorden

Vraag 1. Nekklachten na een aanrijding, wat nu?

Antwoord: als u nekklachten heeft na een aanrijding, is het belangrijk dat u zich goed laat onderzoeken door uw arts of in het ziekenhuis.

Nekklachten na een aanrijding kunnen namelijk de eerste tekenen van een whiplash zijn. Nadat u naar de huisarts bent geweest, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt. Zodat u niet in de financiële problemen geraakt.

Bekijk voor meer informatie over een whiplash Wat is een whiplash, en heb ik een whiplash?

Vraag 2. Waarom is het verstandig om mijn nekklachten aan een arts te melden?

Antwoord: omdat uw nekklachten binnen een paar dagen tot weken kunnen verergeren. Een whiplash wordt vaak pas later ontdekt. Deze vorm van letsel kan daarnaast flinke financiële kosten met zich meebrengen.

Meld uw nekpijn na de aanrijding direct bij een arts. Zo voorkomt u dat de WA-verzekeraar het in twijfel gaat trekken dat uw nekklachten door de aanrijding zijn ontstaan.

Ga voor meer informatie naar de pagina Aangereden: 20 waardevolle tips.

Vraag 3. Nekklachten: is een letselschadevergoeding wel nodig?

Antwoord: ja, wij raden u aan om altijd een letselschadevergoeding te laten claimen.

Nekklachten na een aanrijding kunnen wijzen op een beginnende whiplash. Waardoor de kosten veel hoger oplopen, dan u aanvankelijk verwacht.

Ga voor meer informatie over mogelijke schadeposten naar de pagina Overzicht schadeposten.

Vraag 4. Vanwege mijn nekklachten kan ik tijdelijk niet werken, wat nu?

Antwoord: de inkomsten die u misloopt door het nekletsel na de aanrijding, moeten ook vergoed worden door de aansprakelijke tegenpartij.

U loopt veel inkomsten mis als u bijvoorbeeld een nekhernia oploopt na een ongeval. Maar ook als u na de aanrijding slechts last heeft van een stijve nek kunt u een tijdje uit de roulatie zijn. Heeft u blijvend letsel opgelopen door het ongeval? Dan moeten ook die kosten vergoed worden.

Lees op de pagina Tegenpartij aansprakelijk stellen meer informatie over de aansprakelijkheid na een aanrijding.

U heeft nekklachten opgelopen na een aanrijding. Onze daadkrachtige en ervaren juristen bieden u 100% gratis juridische hulp. Wij gaan altijd voor de maximale schadevergoeding en tussentijdse voorschotten. Bekijk de 20 voordelen van juridische hulp bij letselschade. Vul het contactformulier in met uw naam en telefoonnummer. Vertel uw verhaal. We bellen u dezelfde werkdag nog terug.

Laat direct uw schadevergoeding claimen

Vraag 5. Ik ben aangereden, heb ik recht op schadevergoeding?

Antwoord: dat hangt af van de betrokken verkeersdeelnemers, de verkeersfouten en de ernst van het letsel. Zoals de nekklachten die u heeft opgelopen door de aanrijding.

 • Als u als fietser of voetganger bent aangereden heeft u vrijwel altijd recht op schadevergoeding als u bent aangereden door een motorvoertuig. Zelfs als het ongeval door u veroorzaakt is.

Ga voor meer informatie naar de pagina Fietsers & voetgangers altijd recht op schadevergoeding.

 • Bent u als motorvoertuig aangereden door een ander motorvoertuig? Dan wordt er gekeken naar de verkeersfouten en de ernst van uw letsel. Dit geldt tevens als u als fietser in botsing bent gekomen met een andere fietser.
 • Als u van achteren bent aangereden door een andere verkeersdeelnemer, is de tegenpartij bijna altijd 100% aansprakelijk te stellen. Deze aanrijding zorgt vrijwel geheid voor last van uw nek.

Ga voor meer informatie naar de pagina Tegenpartij aansprakelijk stellen.

Vraag 6. Stellen jullie de tegenpartij voor mij aansprakelijk?

Antwoord: ja, dat is één van de taken die uw persoonlijke jurist op zich neemt.

Onze juristen regelen alles voor u. Zodat u in alle rust kunt herstellen van uw nekklachten na de aanrijding.

Ga voor meer informatie naar de pagina Hoe verloopt het traject?

Vraag 7. Wat wordt de hoogte van mijn schadevergoeding?

Antwoord: de hoogte van uw schadevergoeding is nooit van tevoren te bepalen.

Onze juristen kunnen wel een voorlopige schatting voor u maken. Maar de uiteindelijke berekening is pas te maken als u (zo goed als mogelijk) bent hersteld van uw letsel. Dan pas komt alle schade die u heeft geleden aan bod.

Bekijk voor meer informatie de pagina Hoogte schadevergoeding.

Vraag 8. Waaruit bestaat de schadevergoeding?

Antwoord: de schadevergoeding bestaat uit alle materiële en immateriële schade die voortvloeit uit het ongeluk:

 • Alle medische kosten (inclusief het eigen risico)
 • Alle gemiste inkomsten bij (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid
 • Hulp in het huishouden
 • Oppas voor uw kinderen
 • Persoonlijke eigendommen
 • Smartengeld

Als u last heeft van uw nek na een ongeluk weet u soms niet eens welke schadeposten u allemaal kunt claimen. Dat is heel begrijpelijk. Ga voor een volledige lijst naar de pagina Overzicht schadeposten.

Vraag 9. Wat is smartengeld, heb ik daar recht op?

Antwoord: smartengeld is de vergoeding die u krijgt voor de pijn, het verdriet en de (tijdelijk) verminderde levenslust die u ervaart door de nekklachten na de aanrijding. U heeft altijd recht op smartengeld als letselschadeslachtoffer.

Lees meer over het claimen van smartengeld op de pagina Overzicht schadeposten.

U heeft nekklachten opgelopen na een aanrijding. Onze daadkrachtige en ervaren juristen bieden u 100% gratis juridische hulp. Wij gaan altijd voor de maximale schadevergoeding en tussentijdse voorschotten. Bekijk de 20 voordelen van juridische hulp bij letselschade. Vul het contactformulier in met uw naam en telefoonnummer. Vertel uw verhaal. We bellen u dezelfde werkdag nog terug.

Laat direct uw schadevergoeding claimen

Vraag 10. Wat is een whiplash, en heb ik een whiplash?

Antwoord: een whiplash is een vorm van letsel aan uw nek en/of rug door de zweepslag die u hoofd maakte door het ongeval. Heeft u last van de volgende symptomen?

 • Hoofdpijn
 • Nekklachten
 • Lage rugpijn
 • Vermoeidheid
 • Concentratieproblemen
 • Stemmingswisselingen

Dan is het goed mogelijk dat u een whiplash heeft opgelopen. Ga altijd direct naar uw huisarts. Ook als u slechts lichte nekklachten heeft na de aanrijding.

Lees alles over het claimen van een schadevergoeding bij een whiplash op de pagina Schadevergoeding whiplash.

Vraag 11. Hoe wordt een whiplash vastgesteld?

Antwoord: een whiplash wordt vastgesteld door een bevoegd arts. Dit kan gebeuren aan de hand van een röntgenfoto, een CT-scan of een MRI scan.

Laat u nooit afwimpelen als u na het ongeval nekklachten of rugpijn voelt die niet te zien zijn op foto’s of scans! Een whiplash is namelijk vaak heel moeilijk aan te tonen.

Ga voor meer informatie naar de pagina Schadevergoeding whiplash.

Vraag 12. Diagnose whiplash. Hoe herstel ik van een whiplash?

Antwoord: dit hangt af van de ernst van uw whiplash letsel.

Het is belangrijk dat u goede afspraken maakt met uw arts. U kunt bijvoorbeeld fysiotherapie volgen of naar een manueel therapeut gaan. Houd er rekening mee dat de genezing van een whiplash maanden tot jaren in beslag kan nemen.

Lees alles over een whiplash letsel op de pagina Schadevergoeding whiplash.

Vraag 13. Hoe werkt het claimen van schadevergoeding?

Antwoord: uw persoonlijke jurist gaat de tegenpartij aansprakelijk stellen.

Wordt de aansprakelijkheid erkend? Dan gaat de jurist over op het claimen van de schadevergoeding. U herstelt ondertussen rustig van de nekklachten die u heeft opgelopen na de aanrijding.

Ga voor het complete stappenplan naar de pagina Hoe verloopt het traject?

Vraag 14. Kunnen jullie mij thuis bezoeken?

Antwoord: ja, als u dat wenst, komen onze juristen bij u op huisbezoek.

Wij begrijpen dat u graag bij u thuis afspreekt als u nekpijn heeft opgelopen door een ongeluk. Dit kost u niets. Het gehele letselschadetraject is gratis voor u als letselschadeslachtoffer.

Ga naar de pagina 100% gratis juridische hulp voor meer informatie.

U heeft nekklachten opgelopen na een aanrijding. Onze daadkrachtige en ervaren juristen bieden u 100% gratis juridische hulp. Wij gaan altijd voor de maximale schadevergoeding en tussentijdse voorschotten. Bekijk de 20 voordelen van juridische hulp bij letselschade. Vul het contactformulier in met uw naam en telefoonnummer. Vertel uw verhaal. We bellen u dezelfde werkdag nog terug.

Laat direct uw schadevergoeding claimen

Vraag 15. Mijn zaak is reeds in behandeling bij de verzekeraar van de tegenpartij, wat nu?

Antwoord: wij adviseren u om zo snel mogelijk over te stappen op de juridische hulp van ons kantoor.

De WA-verzekeraar biedt u bijna altijd een fors lager schadevergoedingsbedrag aan dan het bedrag waar u recht op heeft. Daarnaast heeft u recht op gratis juridische hulp bij letselschade. Zelfs als u slechts lichte nekklachten na een aanrijding heeft opgelopen.

Kom meer te weten over de verschillen tussen een samenwerking met de WA-verzekeraar en een jurist van ons kantoor op de pagina Aangereden en verzekering: hoe werkt het?

Vraag 16. Welke discussies kan ik verwachten tijdens het contact met de verzekeraar?

Antwoord: u kunt complexe juridische discussies verwachten over de aansprakelijkheid, de hoogte van de schadevergoeding en het smartengeld.

Wij adviseren u om altijd gebruik te maken van uw recht op gratis juridische hulp. Dit scheelt u een heleboel frustratie, lastige discussies en kostbare tijd. Daarnaast gaan nekklachten na een aanrijding u niet in de koude kleren zitten. Het is dan ook belangrijk dat u rustig herstelt nadat u bent geschept in het verkeer.

Lees alles over de voordelen van een samenwerking met ons kantoor op de pagina 20 voordelen van juridische hulp bij letselschade.

Vraag 17. Zelf mijn schade regelen: waarom raadt u dit af?

Antwoord: omdat uw schadevergoeding dan hoogstwaarschijnlijk fors lager gaat uitpakken.

De WA-verzekeraar maakt gretig gebruik van uw onwetendheid op het gebied van letselschade. Laat dat niet gebeuren. Maak gebruik van uw recht op gratis juridische hulp bij letselschade. Als u nekklachten heeft opgelopen door een ongeval kunt uw kostbare tijd beter besteden aan het herstellen van uw letsel.

Ga voor uitgebreide informatie naar de pagina Aangereden en verzekering: hoe werkt het?

Vraag 18. Hoe werkt het claimen van schadevergoeding, hoe gaan jullie te werk?

Antwoord: uw persoonlijke jurist regelt alles voor u. Hij of zij houdt u op de hoogte van alle ontwikkelingen in het letselschadetraject. Terwijl u in alle rust herstelt van de nekklachten die u heeft opgelopen na de aanrijding.

Lees meer over het indienen van een schadeclaim op de pagina Hoe verloopt het traject?

Vraag 19. Ik heb een rechtsbijstandverzekering, is dat niet voldoende?

Antwoord: wij horen vaak terugkerende klachten van cliënten die overstappen naar ons bureau, zoals:

 • De rechtsbijstandsmedewerkers lijken onervaren
 • Cliënten worden niet op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen
 • De rechtsbijstandsmedewerkers stellen te lage schadevergoedingsbedragen voor

Kom op voor uw rechten. Na een ongeluk met nekklachten tot gevolg wilt u serieus genomen worden. Onze juristen staan daadkrachtig voor u klaar.

Bekijk alle voordelen van ons bureau op de pagina 20 voordelen van juridische hulp bij letselschade.

U heeft nekklachten opgelopen na een aanrijding. Onze daadkrachtige en ervaren juristen bieden u 100% gratis juridische hulp. Wij gaan altijd voor de maximale schadevergoeding en tussentijdse voorschotten. Bekijk de 20 voordelen van juridische hulp bij letselschade. Vul het contactformulier in met uw naam en telefoonnummer. Vertel uw verhaal. We bellen u dezelfde werkdag nog terug.

Laat direct uw schadevergoeding claimen

Vraag 20. 100% gratis juridische hulp: hoe zit dat precies?

Antwoord: de kosten die wij maken, dienen door de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij te worden vergoed. Wordt de aansprakelijkheid niet erkend? Dan nemen wij de kosten voor onze rekening.

Lees meer op de pagina 100% gratis juridische hulp.

Vraag 21. Moet ik een percentage van mijn schadevergoeding afstaan?

Antwoord: nee, u hoeft geen enkel percentage van uw schadevergoeding aan ons af te staan. U heeft recht op het gehele schadebedrag. U bent immers het slachtoffer geworden van nekklachten na de aanrijding en andere ongemakken. Daar is de schadevergoeding voor bedoeld.

Ga voor meer informatie naar de pagina 100% gratis juridische hulp.

Vraag 22. Wat zijn de ervaringen van cliënten?

Antwoord: ga voor échte recensies van échte cliënten naar de pagina Ervaringen van cliënten.

Vraag 23. Waarom juridische hulp inschakelen en waarom via jullie?

Antwoord: omdat u recht heeft op gratis juridische hulp. Een paar voordelen van ons bureau:

 • U krijgt de maximale schadevergoeding
 • Uw persoonlijke jurist regelt zo snel mogelijk een voorschot op het schadebedrag
 • Het scheelt u veel tijd, ergernissen en lastige juridische discussies

Sta op voor uw rechten. Eis een vergoeding voor uw schade. Want daar heeft u als slachtoffer recht op na een ongeval met nekpijn tot gevolg.

Bekijk alle voordelen op de pagina 20 voordelen van juridische hulp bij letselschade.

Claim direct uw schadevergoeding bij nekklachten na een aanrijding

Nekklachten na een aanrijding kunnen veel kosten en leed met zich meebrengen. Onze juristen werken 100% gratis voor u als letselschadeslachtoffer. U bespaart daardoor een heleboel tijd en ergernissen, en u hoeft geen complexe juridische discussies te voeren. Vul het contactformulier in. Vertel ons wat er is gebeurd. Een van onze ervaren juristen belt u dezelfde werkdag nog terug.

Over ons

Wat doen wij en voor wie doen wij dat? Wij werken gratis voor slachtoffers die letselschade oplopen als gevolg van een aanrijding in het verkeer

Team

Ons team bestaat uit juridisch hoog opgeleide gemotiveerde mensen, die alles in het werk zullen stellen uw schade zo rechtvaardig mogelijk vergoed te krijgen.

Tarieven

Wanneer wij uw zaak in behandeling nemen, garanderen wij schriftelijk dat u geen nota's van ons zult ontvangen. Wij werken geheel gratis voor het slachtoffer.