Aanrijding Letsel

Aangereden en verzekering: hoe werkt het?

 • Maximale schadevergoeding
 • Gegarandeerd kosteloze hulp
 • Betrouwbaar, deskundig en daadkrachtig
 • Gespecialiseerd in aanrijdingen met letsel

U bent betrokken geraakt bij een aanrijding. Hierdoor heeft u letselschade opgelopen die u graag vergoed ziet. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Hoe krijgt u een schadevergoeding van de verzekering van de tegenpartij? U kunt dit zelf afhandelen, maar wij adviseren u om een gratis juridisch letselschadebureau in te schakelen. Dit werkt altijd in uw eigen voordeel.

Onze juristen werken 100% gratis voor slachtoffers die zijn aangereden in het verkeer. De maximale schadevergoeding, voorschotten en een snelle afhandeling van uw zaak? Onze juristen regelen het allemaal voor u! Vul het contactformulier in met uw naam en telefoonnummer. Vertel ons over het ongeluk. Wij bellen u dezelfde werkdag nog terug.

Bekijk de 20 voordelen van juridische hulp bij letselschade.

Wat moet u doen na een aanrijding?

Na een verkeersongeval is het belangrijk dat u de volgende stappen neemt:

 1. Bel 112 bij ernstig letsel
 2. Vul het schadeformulier volledig in
 3. Ga met de ambulance mee of ga naar uw huisarts
 4. Neem liever vandaag dan morgen contact met ons op

Ga altijd direct langs een arts na een aanrijding. Ook als u slechts blauwe plekken, nekpijn of een kneuzing heeft opgelopen tijdens het ongeluk. Ten eerste is het belangrijk dat u uw klachten na een ongeval altijd serieus neemt en laat onderzoeken. Nekpijn kan bijvoorbeeld het eerste teken van een whiplash syndroom zijn. Ten tweede is documentatie van de relatie tussen uw letsel en het ongeval belangrijk bewijsmateriaal in uw letselschadezaak.

Aansprakelijk stellen van de tegenpartij

Nadat u contact met ons heeft opgenomen gaat een van onze ervaren juristen onderzoeken of de tegenpartij aansprakelijk is. Hoe gaat de jurist dit onderzoeken? Dat doet de jurist aan de hand van de volgende punten:

 • Uw verhaal
 • Eventueel bewijsmateriaal in de vorm van foto’s, gegevens van getuigen en het schadeformulier

Is de tegenpartij aansprakelijk te stellen? Dan stuurt de jurist een aansprakelijkstelling de deur uit naar de verzekeraar van de tegenpartij. U hoeft ons alleen te machtigen om uw zaak in behandeling te nemen.

De nadelen van een samenwerking tussen u en de verzekering

Maar kan ik deze stappen niet zelf ondernemen?, vraagt u zich wellicht af. U kunt inderdaad alle stappen in het letselschadetraject zelf doorlopen. De WA-verzekeraar hoopt dat u de zaak zelf in behandeling neemt, maar wij raden u dit ten zeerste af! De voornaamste redenen daarvoor zijn dat:

 • De WA-verzekeraar hoopt dat u makkelijk om de tuin te leiden bent, omdat u niets weet over de complexe juridische regels en wetten
 • De verzekering van de tegenpartij zo min mogelijk verlies wil draaien. Dit resulteert in het aanbieden van een fors lagere schadevergoeding dan waar u recht op heeft. Helaas weten slachtoffers vaak niet waar ze dan precies recht op hebben
 • U vaak lang moet wachten op de reactie van de WA-verzekeraar. Alleen als u een slechte deal wil accepteren, zijn ze er als de kippen bij en gaat alles opeens in razendsnel tempo
 • De verzekering van de tegenpartij wijst de aansprakelijkheid vaak af om onterechte bezwaren. Helaas gaan cliënten er vaak vanuit dat het wel zal kloppen. Waarom zou de verzekering immers een loopje met u nemen?
 • De medisch adviseur doet zich onafhankelijk voor, maar is vaak onder contract van de WA-verzekeraar

Dit alles resulteert vaak in een fors lagere schadevergoeding dan waar u recht op heeft. Dit kan zeer negatieve financiële gevolgen voor u hebben in de toekomst. Laat u daarom altijd bijstaan door een ervaren jurist. Bent u al met de zaak bezig? Wij doen graag een gratis second opinion voor u. Daaruit blijkt vaak dat onze juristen een veel hogere schadevergoeding voor u kunnen claimen.

De voordelen van een ervaren letselschadejurist

U kunt altijd kosteloos overstappen naar een jurist van ons letselschadebureau. Bekijk de 20 voordelen van juridische hulp bij letselschade. Wij hebben een greep uit de voordelen van ons letselschadebureau voor u op een rijtje gezet:

 • 100% gratis juridisch advies en juridische hulp
 • U hoeft zich niet te verdiepen in complexe juridische wetteksten en jurisprudentie
 • Onze juristen gaan altijd voor de maximale schadevergoeding
 • U wordt overal van op de hoogte gehouden door kopieën van alle in- en uitgaande post
 • Snel een voorschot op uw schadevergoeding
 • U kunt rustig herstellen, zonder stress: onze juristen regelen alles voor u

Ga voor alle voordelen naar de pagina 20 voordelen van juridische hulp bij letselschade.

Laat uw schadevergoeding claimen door een ervaren jurist

Wij adviseren u dan ook om altijd een ervaren jurist in te schakelen om de schadevergoeding voor u af te handelen. Dit kan alleen maar in uw voordeel werken. U heeft minder stress en frustraties, de maximale schadevergoeding en een snellere afhandeling. Vul vandaag nog het contactformulier in. Laat u verrassen door de snelle aanpak en het doorzettingsvermogen van onze juristen.

Hoe krijgt u de schadevergoeding waar u recht op heeft van de verzekering van de tegenpartij?

Over ons

Wat doen wij en voor wie doen wij dat? Wij werken gratis voor slachtoffers die letselschade oplopen als gevolg van een aanrijding in het verkeer

Team

Ons team bestaat uit juridisch hoog opgeleide gemotiveerde mensen, die alles in het werk zullen stellen uw schade zo rechtvaardig mogelijk vergoed te krijgen.

Tarieven

Wanneer wij uw zaak in behandeling nemen, garanderen wij schriftelijk dat u geen nota's van ons zult ontvangen. Wij werken geheel gratis voor het slachtoffer.